Zijn nieuwe ondernemers succesvoller in crisistijden?

Om die vraag te beantwoorden heeft de Dutch Dream Foundation (DDF) een onderzoek gehouden onder ruim 1000 ondernemers die hun wortels in andere culturen hebben. Op 2 maart a.s. organiseert  de DDF een conferentie om de resultaten daarvan bekend te maken. De conferentie wordt gehouden van 15.30 tot 19.30 in De Meervaart in Amsterdam. Tijdens de conferentie zullen onder meer Rajesh Patel (CEO van Exact Software), Atilla Aytekin (CEO van Triodor), Johan Wijnholds (directeur Markten Rabobank Amsterdam), Renee Bergkamp (van het ministerie van Economische Zaken en de Turkse ambassadeur in Nederland, Ugur Dogan, op geheel eigen wijze ingaan op deze materie.

De Amsterdamse wethouder van Financixc3xabn, Lodewijk Asscher, zal de conferentie afsluiten. Wij zouden u van harte willen uitnodigen voor deze conferentie. De deelname is gratis. U hoeft zich alleen even in te schrijven via het inschrijfformulier op de site. Als wij uw inschrijving hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging met uitgebreide informatie. In de bijlage vindt u de informatie in wat uitgebreidere vorm.

Op de website van de Dutch Dream Foundation (www.dutchdreamfoundation.nl ) vindt u alle informatie (programma, inschrijfformulier, locatiegegevens, etc.)

About Ewoud Butter

Schrijver, onderzoeker
This entry was posted in bijeenkomst/debat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s