Op zoek naar opleiding tot terrorist of crimineel? Ga naar Israel

Bent u van plan binnenkort een aanslag te plegen? Bent u bovendien op zoek naar een effectieve training die door ervaren trainers wordt gegeven? Dan kunt u uiteraard een enkeltje Afghanistan, Pakistan of Somalie nemen, maar dan loopt u al snel het risico voortijdig door de AIVD in uw kraag te worden gevat.

Nee, veel beter is het om een bezoek te brengen aan Israel, bijvoorbeeld aan de Westbank. Niet als terrorist, maar gewoon, als toerist. U moet dan misschien over wat ideologische hobbels heen, maar u kunt dan wel terecht bij honderden bedrijfjes die u vakkundig leren omgaan met een grote diversiteit aan wapens en militaire technieken. De bedrijfjes, zoals Top Secure worden geleid door oud-militairen, die hun op het slagveld vergaarde militaire kennis te gelden maken. "Nederland exporteert bloemen en kaas. Israxc3xabl voert militaire vaardigheden uit", aldus verslaggever Teije Brandsma in een fraai artikel in De Telegraaf.

Brandsma schrijft:"Je kunt als toerist in Israxc3xabl leren om pistolen, revolvers en uzi’s te bedienen. Als je even doorzeurt kun je op sommige schietbanen ook een M-16 afvuren, hoewel dat volgens de Israxc3xablische wet voor toeristen niet is toegestaan. Wel even een verklaring meenemen van de huisarts thuis dat je mentaal in orde bent, plus een papier van de politie dat je geen crimineel verleden hebt. Ben je dat vergeten? Valt een mouw aan te passen. Je bent tenslotte helemaal naar Israxc3xabl gevlogen. En in het land waar zelfs een internationaal gezochte wapenhandelaar mag proberen burgermeester van Jeruzalem te worden, blijkt veel mogelijk."

De cursussen zijn uiteraard ook geschikt voor mensen die geen terroristische doelen voor ogen hebben, maar slechts voornemens zijn een vervroegd pensioen te bekostigen middels een gewapende overval. Het strekt tot aanbeveling dat u niet alleen nimmer in aanraking bent geweest met justitie, maar ook dat u geen verdachte vrlenden, familie of uiterlijk heeft; in dat geval moet u immers rekening houden met hinder van de Mossad, de geheime dienst van Israel.

Voor een video bij dit bericht, kijk hier

Met dank aan Martijn de Koning

About Ewoud Butter

Schrijver, onderzoeker
This entry was posted in Diversen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s