Zaadballen en huisnegers (Mohammed Benzakour)

MobenzWat hebben de weggestemde stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch, deboze advocaat Mohammed Enait en een boer die zijn testikels afsnijdtmet elkaar te maken?

Laten we een spelletje spelen. In Saudi-Arabixc3xab heefteen islamitische boer zijn testikels afgesneden met een scheermes. Datdeed hij uit xe2x80x98liefdexe2x80x99 voor zijn vrouw. Zijn vrouw wil naar eigen zeggenal jaren geen seks meer en om te voorkomen dat hij de koffer induiktmet andere vrouwen legde hij de hand aan zijn kloten. Hij had eerstgeoefend op zijn eigen schapen en geiten, en toen het kuddevolk al nadrie dagen genas dacht ie: kind kan de was doen. Zijn legitimatie, zegtde muzelman, vond hij in de Koran, er bestaat een soera dat stelt: xe2x80x98alseen orgaan je tot zonden verleidt, hak het dan af.xe2x80x99    

Hoe waren de reacties in de pers en op websites? Een greep:

– Zie wat een barbaren die moslims!
– De Koran is niet alleen een fascistoxc3xafde boek, het spoort zelfs aan tot automutilatie.
– Wie de Koran series neemt wordt vanzelf mesjogge en sadomasochistisch.
– De islam is een gevaar voor het welzijn van de mensheid, Nederland wordt wakker!
-Moslims zijn meesters in edelmoedige faxc3xa7ades ter maskering van hunbloederige barbarijen. Takiya heet dat, geoorloofd liegen. 

Zoals ik zei: een spelletje, want de waarheid isanders. Maak van Saudi-Arabixc3xab Colombia, maak van moslim een christen,verander de schapen en geiten in varkens en honden, wijzig de koran inde bijbel, zet de genoemde koransoera om in Marcus 9 (vers 43-48) en ukrijgt het exacte nieuwsfeit zoals zich dat onlangs voltrok.

En wat waren de opinies in onze media? Langeronkende commentaren die de mensheid alarmeerden voor het sluipendegevaar der christenbarbarij? Welnee, hier en daar grapje, hier en daareen lolletje. De venijnigste reactie was afkomstig van eenrefocolumnist die opmerkte dat men in Colombia wel xe2x80x98erg ver gaatxe2x80x99 voorde huwelijkse trouw.   

En hoe zat het met de huwelijkse trouw in Slotervaart? De schipbreuk van Ahmed Marcouchwerd in de meeste commentaren uitgelegd als zou hij dekerk-staat-scheiding niet respecteren, de echte problemen negeren, tegefocust zijn op de islam; ruimte voor orthodoxie, koranlessen opscholen, zulke dingen. Het zette kwaad bloed bij de autochtone bewonersen dus verloor Marcouch draagvlak. Dit is maar de halve waarheid. Menonderschatte de grootschalige campagne die gevoerd is door met name deMarokkanen om Marcouch te wippen door massaal lid te worden en testemmen op zijn tegenstrever Ahmed Badoud. Waarom? Omdat de Marokkaansemoslimgemeenschap (4 jaar geleden nog electoraal gepaaid door Marcouchen de PvdA-top) zich misbruikt en verraden voelt door diezelfde PvdA enhun Slotervaartse ‘house negro’.

Wat zegt dit? Marcouch, die binnen werd gehaald alsxe2x80x98bruggenbouwerxe2x80x99 heeft als bestuurder maximaal gefaald, namelijk opbeide rivieroevers; zowel aan autochtone als aan allochtone zijde. Innormale taal heet dat: geflopt. Wat de PvdA met deze brokkenpiloot (dienaar het schijnt vooral grossierde in bruggetjes bouwen tussen zijn beden dat van talloze mokkeltjes) beoogt als lijstduwer bij de komendegemeenteverkiezingen mag een raadsel heten.

Tot slot: Van de bij P&W opgestane xe2x80x98zittende advocaatxe2x80x99 Mohammed Faisel Enaitkan je veel zeggen (humorloos, heetgebakerd, toe aan een mediacursusje)maar dat hij Jeroen Pauw op ministens drie manieren ontmaskerde is eenprestatie.

1. Jeroen blijkt niet eens te weten wat xe2x80x98honestbrokerxe2x80x99 (een neutrale presentator, een bemiddelaar) is. xe2x80x98Ik ben welhonest, maar geen brokerxe2x80x99, reageerde Jeroen knuddig.
2. Jeroen moestmet de billen bloot nadat hij voor het blok werd gezet: xe2x80x98Ok, ik bentegen de multiculturele samenlevingxe2x80x99, bekende hij xe2x80″  en natuurlijk wistde goede verstaander allang uit welk vaatje Jeroen tapt, toch is zoxe2x80x99npublieke ideologische bekentenis journalistiek niet erg fijn.
3. Jeroens grootste wapenfeit van de avond: xe2x80x98Zeg meneer Enait, waarom draagt u een mutsje?xe2x80x99

Hear, hear, het soort hogerekwaliteimtsjournalistiek dat Jeroen presenteert wanneer een moslimserechtsgeleerde aan tafel zit. Waarom draagt u een mutsje? Eeuwig jammerdat Enait is opgestaan, de ontmaskering van Jeroen kwam net lekker opgang. 

Mohammed Benzakour is schrijver. Zie voor meer info zijn webstek. Eerdere stukken van zijn hand die op het allochtonenweblog zijn verschenen, vind je hier. Deze column is ook verschenen op maroc.nl

 

About Ewoud Butter

Schrijver, onderzoeker
This entry was posted in mohammed benzakour. Bookmark the permalink.

2 Responses to Zaadballen en huisnegers (Mohammed Benzakour)

  1. Rin says:

    Als dat allemaal verdraaid is, is het wel een verdraaid gekke wereld waar we in leven.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s