Heden en Toekomst van homo-acceptatie, multiculturaliteit en religie

Heeft u zich altijd al afgevraagd of homoseksualiteit echt een taboe is onder allochtonen? Altijd al willen
weten of religieuze allochtonen werkelijk zo afwijzend staan tegenover homoseksualiteit? Of allochtone homoseksuelen een andere wijze van coming out verkiezen dan autochtone? Van allochtonen zelf te horen krijgen wat hun verwachtingen zijn ten aanzien van homoseksualiteit, multiculturaliteit en religie in de toekomst? Van minister Ronald Plasterk van OC&W willen horen wat zijn plannen zijn m.b.t. homo-emancipatie in allochtone kring?
Op 10 december a.s. komt u dit allemaal te weten tijdens de Grote Dialoog van stichting Yoesuf. Inspirerende sprekers zullen vanuit het heden in hun glazen bol kijken en ons meenemen naar de vergezichten die zij ontwaren.

Wij nodigen u uit bij de feestelijke presentatie van een gloednieuwe partner in het Dialoog-project over de acceptatie van homoseksualiteit, multiculturaliteit en religie in Nederland. De nieuwe partner neemt met kersverse plannen de plaats in van het eerdere Yousuf en biedt u een bijzonder kompas aan onderweg naar het eeuwfeest van homo-acceptatie in Nederland in 2012.

Minister Plasterk is onder voorbehoud van eventualiteiten bereid gevonden de nieuwe naam te onthullen en de voorstellen in ontvangst te nemen. Auteur Stefan Sanders en onderzoeker Bram Hendrawan bijten het spits af met eerste reacties en een plaatsbepaling.
Ook voor uw reacties is ruim gelegenheid.

Aansluitend op de partnerruil vindt een zaaldialoog plaats over heden en toekomst van wederzijdse acceptatie, waarbij wij uw persoonlijke inbreng op prijs stellen. Wij nodigen u uit dit onderdeel bij te wonen, er als genodigde persoonlijk aan deel te nemen of als nieuwsmaker verslag van te doen.

Ter afsluiting van de DialoogMiddag bieden wij u een warm decemberbuffet in goed gezelschap aan op weg naar goede voornemens in een goed volgend jaar.

Graag uw aanmelding met opgave of u gebruikmaakt van onze uitnodiging voor het warm buffet, via grotedialoog@gmail.com   
Met vriendschappelijke groet
Hubert Fermina
(Voorzitter nieuwe dialoog-partner)    

About Ewoud Butter

Schrijver, onderzoeker
This entry was posted in emancipatie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s