Opmerkelijk: Ahmadinejad heeft joodse achtergrond

AhmedjinDe Iraanse president, Ahmadinejad, die diverse keren heeft opgeroepen om aartsvijand Israxc3xabl van de kaart te vegen en die de Holocaust ontkent, is volgens de Engelse krant de Daily Telegrpah zelf van joodse afkomst. De krant onderzocht een foto uit 2008 van de president die zijnpaspoort laat zien. Op het paspoort staat dat hij eerder Sabourjianheette, een typische Iraans-joodse naam.Dat deze op ‘jian’ eindigt zou volgens een expert aanduiden, dat ze praktiserende joden waren.

Volgens experts in de krant is dit een teken van overcompensatie om zijn verleden te verdoezelen.”Iederefamilie die zich tot een ander geloof bekeert, neemt ook een nieuweidentiteit aan door het oude geloof te veroordelen”, aldus eendeskundige in de krant. Lees hier de Daily Telegraph

About Ewoud Butter

Schrijver, onderzoeker
This entry was posted in Diversen. Bookmark the permalink.

1 Response to Opmerkelijk: Ahmadinejad heeft joodse achtergrond

  1. Verbaasd me niets. Overal zijn er van zieke gevallen. Ook in Nederland. Antisemiet zijn niet alleen Katholieken zoals Dries van Agt, Hans van den Broek en randfiguren als Greta Duisenberd en Harry van Bommel met zijn PSP, maar ook (halve)joden zoals leden van de infame club Ander Antisemitisch Joods Geluid. Maar goed dat er nu een ijzersterke joodse staat is! De garantie van veiligheid voor joden en de rust om de zieke antisemitische geesten te laten blaffen zoveel als ze willen. Het diert ons in Israxc3xabl geeszins!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s