Subsidieronde diversiteit in het jeugdbeleid

ZonmwHet ZonMw-programma Diversiteit in het Jeugdbeleid is gericht op gelijke kansen voor migrantenkinderen.

In het kader van dit programma roept ZonMw op tot het indienen van projectideexc3xabn voor de versterking van lokale initiatieven en jeugdvoorzieningen. Deze oproep bestaat uit twee onderdelen:
A. Versterken van lokale initiatieven
B. Participatie van migrantenjeugd en hun ouders in jeugdvoorzieningen

Met lokale initiatieven worden projecten bedoeld waar culturele groepen elkaar ontmoeten, die gaan over preventie en signaleren van problemen, of die een brugfunctie hebben tussen een migrantengroep en een reguliere jeugdvoorziening waardoor een bepaalde doelgroep beter wordt bereikt. 

Participatieprojecten richten zich op het versterken van de positie van migrantenjeugd en hun ouders in de preventieve, ontwikkelingsgerichte jeugdsector.

Voor deze projecten is 10.000 tot 40.000 euro per project beschikbaar. Gehonoreerde projecten starten op 1 december 2009 en hebben een looptijd van 1,5 jaar.

Heeft u een projectidee?
Wellicht past uw idee binnen deze oproep. Kijk op www.zonmw.nl/diversiteitjeugd voor meer informatie over het programma. Via http://www.zonmw.nl/subsidiekalender kunt u de uitgebreide oproep vinden en uw projectidee indienen. Uw projectidee moet uiterlijk 15 juli 2009 bij ons binnen zijn.

Twijfelt u of uw idee voldoende binnen deze oproep past of heeft u weinig ervaring met het indienen van projectideexc3xabn bij ZonMw?
Kom naar de workshop xe2x80x98Formuleren en indienen projectideexc3xabnxe2x80x99 op woensdag 3 juni. Deze workshop is specifiek gericht op deze oproep en dient ter ondersteuning van het indienen bij ZonMw.
Voor meer informatie en aanmelding: http://www.zonmw.nl/diversiteit

Ook kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen via diversiteitjeugd@zonmw.nl of 070 3495172.

About Ewoud Butter

Schrijver, onderzoeker
This entry was posted in Diversen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s