Poldermoskee gaat schulden aanpakken met 'doneermaand'

PoldermoskeeDe Poldermoskee start op 1 mei met een doneermaand. Het bestuur van de moskee hoopt in de maand mei zoveel mogelijk geld in te zamelen om de schulden af te lossen en nieuwe activiteiten te kunnen ontwikkelen. Dat laat het bestuur van de Poldermoskee in onderstaand persbericht weten:

De deuren van de Poldermoskee, een initiatief van jonge moslims xc3xa9n niet-moslims, zijn begin september open gegaan. De afgelopen maanden heeft de Poldermoskee haar bestaansrecht bewezen: de (jonge) achterban groeit, er wordt een toenemend aantal religieuze en maatschappelijke activiteiten georganiseerd, taboe-onderwerpen worden besproken, veel groepen niet-moslims hebben de Poldermoskee bezocht etc. Kortom: de Poldermoskee groeit in haar visie en missie en levert hiermee  een  positieve bijdrage aan de samenleving in Slotervaart, aan Amsterdam en aan Nederland. 

De Poldermoskee huurt het pand van woningcorporatie de Alliantie. Om de huur van het pand te betalen verhuurt de Poldermoskee kantoor- en vergaderruimtes in het gebouw en is het afhankelijk van donaties. Helaas moet het bestuur van de Poldermoskee constateren dat de Poldermoskee -door financixc3xable perikelen- niet de stappen vooruit kan maken, die wij zo graag willen maken. Daarom staat de maand mei in het teken van de Doneermaand van de Poldermoskee. Tijdens deze maand worden tal van ludieke acties xc3xa9n educatieve, maatschappelijke en religieuze activiteiten georganiseerd met als belangrijkste doel: geld inzamelen. Iedereen -moslims en niet-moslims, jong en oud, politici en journalisten- is van harte welkom deze activiteiten te bezoeken en kennis te maken met de visie en missie van de Poldermoskee. Vindt u de Poldermoskee net zo belangrijk als wij? Steun dan de Poldermoskee tijdens de Doneermaand!

Op vrijdag 1 mei 2009 wordt de aftrap van de doneermaand gegeven. U wordt uitgenodigd om het vrijdagsgebed tussen 13.30 uur en 14.30 uur onder leiding van Mohamed Cheppih (initiatiefnemer van de Poldermoskee) bij te wonen. Centrale thema is: de rol van een moskee in de samenleving. Om 15.00 uur vindt een persconferentie plaats in de debatruimte van de Poldermoskee. Het bestuur is aanwezig om een toelichting te geven op dit bericht.

Voor meer info: www.doneermaand-poldermoskee.nl

Zie ook:

Poldermoskee stelt meters beschikbaar ter adpotie

Poldermoskee hoopt snel zelfstandig te zijn

About Ewoud Butter

Schrijver, onderzoeker
This entry was posted in islam. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s