Debat: de zittende advocaat

EnaitWoensdag 22 april 2009 vindt er op de Erasmus Universiteit (complex Woudestein) een debat plaats met betrekking tot de kwestie Enait ofwel de zittende advocaat. Het thema van het debat is xe2x80x98Diversiteit of Zotheidxe2x80x99 alluderend naar de veranderende cultuur in de juridische beroepspraktijk.

Aan het debat doen mee: Mohammed Faizel Enait (advocaat in kwestie), Willem Schinkel (Socioloog Erasmus Universiteit), Ties Prakken (oud-advocate en hoogleraar Universiteit van Maastricht), Peter Ingelse ( vice-president gerechtshof Amsterdam), Henk Oosterling (Filosoof Erasmus Universiteit) en nog een nader te noemen rechter.

Het debat staat onder leiding van prof. mr. Huls van capaciteitsgroep rechtssociologie. Het symposium zal om 14:00 in de senaatszaal (A-gebouw) van start gaan en eindigt omstreeks 16:30. Tevens is er een pauze ingelast. Gexc3xafnteresseerden die het debat willen bijwonen, dienen zich onder vermelding van naam en eventueel functie via mail aan te melden: debat-elsa@live.nl

About Ewoud Butter

Schrijver, onderzoeker
This entry was posted in bijeenkomst/debat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s