'God haat Holland'

GodhatesthedutchLaten we het eens niet over radicale moslims, maar over radicale christenen hebben. Volgens Amerikaanse christenen zou Nederland het meest xe2x80x98verderfelijke land ter wereldxe2x80x99 zijn, aldus deomstreden christelijke websiteGodHatestheWorld.com. In Nederland is veel gedoe over een folder die deze week in een oplage van 6 miljoen wordt verspreid. De folder is een intiatief van het Actie Comitxc3xa9 Schepping tegen het Darwinjaar. Verschillende grote weblogs en een aantal kleinere zijn de tegenactie ‘Terug naar je Maker’ gestart, waarmee de initiatiefnemers hopen te bereiken dat zoveel mogelijk mensen de folder terugsturen naar de schrijver van de folder uit Urk.

Op de websiteGodHatestheWorld.com wordt Nederland streng veroordeeld vanwege hethomohuwelijk en de mogelijkheid voor homoseksuelen om kinderen teadopteren. xe2x80x98Laten we kristalhelder zijn: Nederland is hetsmerigste land ter wereld. Ze hebben het gehele land in een draagmandjeaan de Sodomieten gegeven (xe2x80xa6)xe2x80x99 zo valt te lezen op de website.

Opde site wordt uitgelegd dat Nederland het eerste land ter wereld waswaar het homohuwelijk werd goedgekeurd en waar het overgrote deel vande bevolking (82%) het homohuwelijk goedkeurt.

Volgens deorganisatie is God al bezig Nederland voor zijn zonden te straffen: deWatersnoodramp van 1953, de vuurwerkramp in Enschede en zelfs dehittegolf van 2006 waardoor zoxe2x80x99n 1000 Nederlanders stierven, zijnallemaal acties van God. De verantwoordelijke christenen zijnomstreden in Amerika, onder andere vanwege hun protestacties tijdensmilitaire uitvaarten van in Irak gesneuvelde, Amerikaanse soldaten.Volgens hen laat God de soldaten in Irak sterven omdat homoseksualiteitin Amerika wordt goedgekeurd. In 2007 werd een tv-documentaire over hengemaakt, getiteld xe2x80x98the most hated family in Americaxe2x80x99. (Bron: Krux.nl Religie)

About Ewoud Butter

Schrijver, onderzoeker
This entry was posted in religie. Bookmark the permalink.

1 Response to 'God haat Holland'

  1. johan says:

    Het verschil zit hem in de profeet. De profeet van de islam, mohammed, heeft zijn religie met het zwaard en met sex verspreid. De profeet van de Christenen, Jezus, heeft zijn religie met het woord en geweldloos verspreid. Dat is het verschil. Jezus heeft nooit tot geweld opgeroepen(ookal gebeurt dat vaak in zijn naam), mohammed wel. Mohammed gaf zelf het “goede”voorbeeld. Daarom kun je de mohammedanen ook niets kwalijk nemen; zij weten neit beter wanneer zij verkrachten,vermoorden en onderdrukken. Zij volgen het voorbeeld van hun profeet. De christenen die moorden, dat zijn geen volgelingen van jezus. Die mensen zijn netzoals mohammedanen volgelingen van de duivel. God is liefde en God is geen geweld, ongeacht je ras,sexe of geloof. God is je Vader en die houdt altijd van je.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s