Spelletje voor kleine kinderen: vermoord zoveel mogelijk Palestijnen

Raidgazaspel_2 De spelletjessite spele.nl is populair bij kinderen van de basisschool (4-12 jaar). Ze kunnen sinds kort een nieuw spelletje op deze site spelen, getiteld ‘val Gaza aan’. Als Israxc3xablische commander is het je taak er voor te zorgen dat de strijd zo disproportioneel mogelijk is. Hoe meer Palestijnse slachtoffers en hoe minder Israxc3xablische slachtoffers, hoe beter. Bonuspunten krijg je wanneer je scholen, ziekenhuizen en politiebureaus raakt.
Vergeet niet tussentijds om extra geld te vragen voor wapens.

Tsja,…..

Spelen kun je hier

Bron: Umar van wijblijvenhier

About Ewoud Butter

Schrijver, onderzoeker
This entry was posted in palestina israel. Bookmark the permalink.

2 Responses to Spelletje voor kleine kinderen: vermoord zoveel mogelijk Palestijnen

 1. Sam says:

  leuke en nuttige weblog. heb em opgeslagen in mn favo’s.

 2. Kees Mattijsen says:

  Protesten van 1 tot 8 maart a.s. in Canada en andere steden in de wereld.

  Dat Gaza wederom door Israxc3xabl tot puin is geschoten is een feit. Wereldwijde protesten hiertegen, ook in Canada en in vele andere landen, zijn een logisch gevolg. Van 1 tot 8 maart wordt in Canada en vele andere plaatsen in de wereld, voor de vijfde keer aan universiteiten een anti-apartheidsactie tegen Israxc3xabl gevoerd.

  Door twee Canadese universiteiten worden wel acties op de campus toegestaan, maar een poster voorstellend een Israxc3xablische gevechtshelicopter dat een granaat afschiet op een Palestijns jongetje, niet. Daartegen rijst protest op van de kant van de studenten.

  Het verbod op de poster door een behoudende leiding van de universiteiten werkt echter averechts en doet het protest aan kracht toenemen. Zover na te gaan is het xe2x80x98Christelijk betrokkenxe2x80x99 Nederlands Dagblad het enige medium dat gisteren hieraan aandacht heeft besteed.

  Die gewraakte poster is een afspiegeling van wat er in werkelijkheid decennia lang jegens Palestijnen gebeurt. De kritiek op deze poster slaat niet terug op de makers maar op al diegenen die een verfoeilijk Apartheidsregiem verdedigen en in stand houden. Het is te wensen dat ook hier in Nederland studenten en niet alleen zij, een luid protest laten weerklinken zodat aan deze nachtmerrie een einde komt.

  Organisatie: http://apartheidweek.org/
  en
  Artikel en poster in Nederlands Dagblad: http://www.nd.nl/artikelen/2009/februari/27/rel-om-protestposters-tegen-israel-in-canada?#comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s