Uitnodiging Platform Huiselijke Vrede

Peacecosmiccustom Het is weer zover: de vierde vergadering platform huiselijk vrede.
Deze vindt plaats op donderdag 26 juni 2008 van 19:00-20:30 uur in het VEC gebouw bij metro halte Ganzenhoef (Amsterdam Zuidoost).

Is je organisatie actief op het gebied van huiselijk geweld en wil je actief worden in een van de commissies van het Platform? Kom dan donderdag 26 juni om mee te praten over de mogelijkheden. Samen gaan we meer inhoud geven aan de activiteiten die het Platform in de loop van de tijd gaat uitvoeren. Samen bereik je immers meer!

Kijk ook eens op de website van het platform: www.platform-huiselijkevrede.com , waar je als organisatie aan mee kunt werken.  Als je er meer over wilt weten over het platform, bel dan met Djxc3xa9nie Badal (020 xe2x80″ 627 9460) of over de website, bel met Martijn de Pre (06-22513822).

Komt u naar de vergadering? U bent welkom in het VEC-gebouw. U kunt zich daar melden bij de receptie, de heer Ricardo Figueira wijst u de weg. Het VEC gebouw bevindt zich naast het CEC gebouw. Metrohalte Ganzenhoef uitstappen en richting de Kandelaar en CEC gebouw lopen. Tel. Van het VECgebouw: 020-4953790.

About Ewoud Butter

Schrijver, onderzoeker
This entry was posted in bijeenkomst/debat, emancipatie, ingezonden. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s