Cohen: uitspraak Goring belachelijk

Cohen Burgemeester Cohen heeft op AT 5 forse kritiek gegeven op een column van oud-VVD-fractievoorzitter John Goring op het allochtonenweblog (lees ook bij zwarte allochtonen is er een islamprobleem).  Goring schrijft in deze column onder meer dat als gifschip Probo Koala Marokko had aangedaan, het stadsbestuur zich zeker sterk had gemaakt voor een financixc3xable tegemoetkoming. "Iets wat natuurlijk niet weggelegd was voor die dooie negertjes in donker Afrika. ", aldus Goring. Volgens Cohen is dit onjuist en belachelijk. "Ik werp het verre van mij. Het is ook zomaar een uitspraak waar geen spoor van bewijs van te vinden is. Ik vind het echt een belachelijke uitspraak. ", aldus Job Cohen op AT 5. Ook de suggestie van Goring dat de politiek het niet aandurft om in Amsterdam-West, net als in Zuid-Oost preventief te laten fouilleren, werpt Cohen verre van zich. Bekijk hier de video.

About Ewoud Butter

Schrijver, onderzoeker
This entry was posted in opinie. Bookmark the permalink.

6 Responses to Cohen: uitspraak Goring belachelijk

 1. Ernst says:

  Ik heb wel een spoor van bewijs: er is geen geld naar de negertjes gegaan. Lijkt mij bewijs genoeg.

 2. Matrix says:

  Degene die belachelijk is onze Jiddische vriend, beste Job verwacht niet dat Surinamers nog mee doen met jouw (!) 2 minuten stilte in Feb. Ga dat maar lekker met je mocro vriendejes doen.

 3. Jerry says:

  Hulde aan Goring! Wat Goring heeft opgeschreven vertel ik al jaren in mijn vrienden -en kennissenkring nl dat die schijterige blanke PvdA’ers in hun broek schijten voor die Marokkanen. De Marokkanen bepalen wat er in Amsterdam gebeurd en anders ga ze gewoon rellen. Het is toch onacceptabel dat een groot groep van Marokkanen ongeveer 2 jaar gelden nav een incident met 1 Surinamer jacht gingen maken op donkere Surinamers en winkels van Surinamers vernielde in Amsterdam Oost? En daarover hoorde wij niks van die schijterige Cohen!!!

 4. Jerry says:

  Hulde aan Goring! Wat Goring heeft opgeschreven vertel ik al jaren in mijn vrienden -en kennissenkring nl dat die schijterige blanke PvdA’ers in hun broek schijten voor die Marokkanen. De Marokkanen bepalen wat er in Amsterdam gebeurd en anders ga ze gewoon rellen. Het is toch onacceptabel dat een groot groep van Marokkanen ongeveer 2 jaar gelden nav een incident met 1 Surinamer jacht gingen maken op donkere Surinamers (lynchen) en winkels van Surinamers vernielde in Amsterdam Oost? En daarover hoorde wij niks van die schijterige Cohen!!!

 5. Lorraine says:

  Job Cohen heeft gelijk. Ik krijg bij deze non-issue bijna last van plaats vervangende schaamte. Surinamers plaatsen zich nodeloos in een slachtofferpositie. Het feit dat Hannah Buyne het niet vol heeft gehouden zou aanleiding moeten zijn tot introspectie. Om in de politiek succesvol te zijn moet je incasseringsvermogen hebben en dat had ze niet. Dus i.p.v. krabbenmand-gedrag ten tot te spreiden door af te geven op andere etnische minderheidsgroep wil ik zeggen: er ligt nog veel huiswerk voor de prominenten onder de Surinamers.

  Lorraine

 6. Marokkaan says:

  Er wordt in de Bijlmer gewoon meer criminaltiteit geconstateerd. Het is het stadsdeel met het hoogste ranking op wapenbezit. En als ze niets hadden gevonden dan waren ze wel opgehouden met het preventief foeilleren.

  die Goring is gewoon jasloers op aboutaleb omdat deze in gepromoveerd tot staatssecrataris en hijzelf het veld moest ruimen omdat ie geen raad wist met de taxi-oorlog.

  De surinamers tellen meer wethouders maar de onze doen het beter en zijn nimmer betrapt op enig corruptie. Dat kan je van de Suri’s niet zeggen.

  Kortom: ze moeste eens ophouden met huilen en hun eigen problemen oplossen in die Bijlmer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s